unicatrs veb sajt unikatnih radova 34

UniCat.rs, veb sajt unikatnih radova

Onlajn katalog radova slobodnih umetnika

Ukoliko ste ljubitelj ili stvaralac unikatnih umetničkih radova, modnih detalja i rukotvorina, postaćete i stalni korisnik novog veb sajta posvećenog unikatima, UniCat.rs. Zahvaljujući veoma dopadljivom dizajnu, funkcionalnosti i mogućnosti postavljanja neograničenog broja radova po autoru, UniCat.rs postao je jedinstveno mesto za prezentaciju i pretragu umetnina…

UniCat.rs je novi veb sajt posvećen isključivo prezentaciji unikatnih radova. U ovom jedinstvenom Internet kutku možete da pronađete sve od modnih detalja, odeće, pletiva, ukrasa, nameštaja i igračaka, pa do umetničkih dela. Ovde svoje radove izlažu dizajneri, umetnici, kreativci-hobisti, zanatlije…

Slobodni umetnici mogu besplatno da se registruju i da postave neograničen broj fotografija svojih rukotvorina i umetničkih dela. Ljubitelji unikata mogu da pronađu svoj omiljeni detalj na vrlo jednostavan i zabavan način, i sve to na jednom mestu.

Autori, korisnici, mogu da budu umetnici iz naše zemlje i iz regiona, pa čak i iz celog sveta. Kreatori UniCat.rs-a mislili su i o tehničkoj podršci, pa su obezbedili neophodnu komunikaciju sa registrovanim umetnicima putem E-maila i Gtalk-a.

Umetnici mogu da komuniciraju sa svojim potencijalnim kupcima putem kontakt informacija koje sami postave na svojim profilima. UniCat.rs nije osmišljen da funkcioniše po principu provizije. Umetici mogu da postave svoje profile i unikatne radove besplatno!

Idejni tvorac UniCat.rs je dizajn studio SixPack koji je ovaj projekat realizovao u saradnji sa veb dizajn agencijom Eklektika. Sajt je počeo sa radom ovog leta, 28. juna, a prema rečima njegovih kreatora u pripremi su i brojna unapređenja. Jedan od planova je i dvojezičnost, tako da će sajt, pored srpskog, biti i na engleskom jeziku.

UniCat.rs“Nijedan od veb sajtova, koje smo imali prilike da vidimo, nema unikatan dizajn. Uglavnom su to sajtovi sa minimalističkim konceptom bazirani na templejt rešenjima, koja izgledaju moderno, ali ne odaju utisak da se nalazite na mestu sa dušom. A unikatni radovi to baš i jesu – radovi pravljeni sa duhom i inspiracijom autora.” – direktor SixPack dizajn studija Marko Pavišić.

SixPack dizajn studio osnovan je 2008. godine, a do sada, njegov tim je radio na brojnim projektima, među kojima su: dizajn korporativnih elemenata Societe Generale Banke (grafički dizajn), dizajn ambalaže proizvoda za Kirka korporaciju, dizajn i izrada veb aplikacije za dizajniranje košulja po meri i poručivanje putem sajta MojKrojac.com.