ID 10050385

Dame najčešće flertuju sa sezonskim radnicima na moru

Svi muški koji bi preko leta da traže sezonski posao na moru, trebalo bi da znaju da koketne žene obožavaju da flertuju sa sezonskim radnicima pokraj mora. Da li je u pitanju vruća atmosfera, sunce, more ili žestoko piće, one će flertovati i pored svojih partnera.

Kada pojedinci dočekaju svoj godišnji odmor i odlazak na more, to je nešto poput odlaska na drugu planetu. U početku oprezni, da bi potom nekog vremena se ponašali i previše slobodno, ovo posebno važi za pripadnice nežnijeg pola, more je krivo za sve.

Letnja muzika, tople noći, miris mora, ukusno voće i kokteli, daleko od briga i problema, more definitivno svakom pojedincu pruža utehu ili dobru zabavu.

Prema nedavnim istraživanjim u onlajn anketi jednog magazina, barmeni i hotelski radnici se nalaze na vrhu liste ljudi, sa kojima bi žene najviše volele da flertuju i imaju seks za jednu noć, ukoliko se zateknu na moru. Čak oko osamdeset devet posto žena je priznalo da su u nekom trenutku bile privučene izgledom barmena ili konobora. Instruktor surfovanja i fitnes trener će takođe „dobro proći“ u sezoni.

Više od trećine ispitanica su objasnile da su im sezonski radnici privlačni, posebno hvaleći njihova tela koja su u zavidnoj formi, dok je tri četvrtine njih priznalo da otvoreno flertuju ispred njihovih partnera.

Kada su dame upitane da li bi se upustile u ljubavnu avanturu, odgovorile su da bi takav poduhvat bio težak uz decu i muža ali ostaju pogledi i maštanje do kraja odmora.

foto:Freedigitalphotos.net