fbpx

Roda: Velika letnja rasprodaja

Požurite u najbližu RODU, jer vas tamo ovog vikenda, od 28. do 30. jula očekuju iznenađenja – neverovatno letnje sniženje od 30, 50 i 70 odsto za više od 3.000 proizvoda. Ukoliko želite da obradujete svoju porodicu novim biciklom, bazenom i drugim proizvodima na naduvavanje, ili želite da vratite detinjstvo u vaše dvorište kupovinom tramboline, RODA je pravo mesto za vašu nabavku.

Pored brojnih proizvoda iz letnjeg asortimana, od petka do nedelje, po sniženim cenama, u RODI možete nabaviti  šator za kampovanje, a ukoliko ste u potrazi za baštenskim stolicama i aksesoarom potrebnim za sređivanje zelene površine, ovog vikenda naći ćete artikle po savršenoj meri i ceni baš u RODI.

RODA svakog leta tradicionalno organizuje velike letnje rasprodaje u želji da izađe u susret  potrošačima i da svoju ponudu prilagodi njihovim potrebama i kućnom budžetu. Pored savršeno niskih cena, RODA nudi širok asortiman, garanciju kvaliteta, odloženo plaćanje čekovima na 300 dana i na 12 rata bez kamate za korisnike Platne Super Kartice, kao i zastupljenost domaćih proizvoda, što je još jedan razlog zašto je RODA idealno mesto za vašu porodičnu kupovinu.