Sunčana tarifa za vrele dane : Montenegro Airlines

Za putovanja od 15. jula do 15. avgusta 2014. godine Montenegro Airlines će svojim putnicima ponuditi novu, atraktivnu mogućnost za putovanja po najpovoljnijoj tarifi iz Beograda za Tivat. Od 7. jula, Montenegro Airlines će ponedjeljkom, na svom sajtu, objavljivati kojim danom i na kojem letu će putnici iz Srbije moći da kupe svoje karte po najpovoljnijoj tarifi.

Cena povratne karte na relaciji Beograd-Tivat-Beograd, na kojoj se tokom ljetnje sezone saobraća i do četiri puta dnevno, će iznositi 97,80 eura.

“Montenegro Airlines se u svom punom kapacitetu pozicionirao na tržištu Srbije. Sa najsavremenijom flotom, najvećim sertifikatom za bezbjednost – IOSA, kadrom koji može da iznese ovaj projekat, kao i sa najpovoljnijim cijenama, smatramo da ćemo obezbijediti konkurentnost koja će nam omogućiti dugoročno prisustvo na ovom području. Trudićemo se da građanima Srbije i ubuduće našu prelijepu zemlju činimo lakše i povoljnije dostupnom”, saopštila je predsednica Odbora direktora Daliborka Pejović, na koktelu koji je organizovan u poslovnici Montenegro Airlinesa u Beogradu.

Koktelu su prisustovali predstavnici turističke privrede Srbije, predstavnici agencija, kao i mnoge javne ličnosti iz kulturnog i privrednog života Srbije.

Direktorka Montenegro Airlines Beograd, Snežana Mićović je podsetila na druge aktuelne veoma povoljne tarife, za sve kategorije putnika, kao što su senior tarifa za starije od 65 godina koja se već može kupiti, gde povratna karta iz Beograda za Crnu Goru iznosi 110 eura i porodična tarifa, koja će biti u prodaji od 1. jula. Roditelji će u periodu od 15. jula do 15. avgusta moći da putuju po ceni od 125,78 eura, dok će deca putovati po ceni 45,78 eura za povratnu kartu.