fbpx

Put Evrope avionom

Avio karte po povoljnim cenama

April je idealan mesec za putovanja. Nije previše vruć kako bi vas sprečio u nameri da obiđete pešice željeni evropki grad, a sa druge strane nije toliko ni hladan da vas zadrži iza vrata hotelske sobe. Lepa vest jeste da za jeftini novac možete da rezervišete avio karte za brojne evropske gradove i uživati u vašem prvom prolećnom putovanju…

Bilo da ste se odlučili da iznenadite svog partnera putovanjem ili ste jednostavno želeli da zbrišete i procunjate malo belim svetom, morali biste da mislite i na sav komfor putovanja do određene destinacije. Avionom se ipak najbrže stiže, a i izuzetno je udoban. Sa druge strane, avio karte nisu svakome dostupne iz razloga što su veoma skupe za većinu naših građana.

Sa prolećem stižu i lepe vesti, pa konačno možete da kupite povratne karte po izuzetno nižim cenama u odnosu na lane. Naš nacionalni avio prevoznik je pustio u prodaju karte za većinu evropskih gradova po pristupačnim cenama. Tako, na primer, ako nikada niste bili u večnom gradu Rimu, a želeli biste da ga obiđete za uskršnje praznike, potrebno je da izdvojite za povratnu avio kartu 139 evra. Poželeli ste da odete sa svojom drugaricom u šoping snova u Milano, možete, karta za ovu destinaciju košta 158 evra. Za nemački grad Štutgart je potrebno da izdvojite 105 evra. U slučaju da ste razmišljali o neodoljivom i uvek aktuelnom Londonu, šetnji pored Temze i fotkanja Big Bena, morali biste da izdvojite 172 evra.

Moramo da naglasimo da je broj mesta po ovim cenama ograničen, tako da realizujte svoj plan što pre i rezervišite kartu na vreme. Ostalo je još da spakujete sebe i svog saputnika i krenete put Evrope na krilima velike ptice. I naravno, uživajte!

Foto: publicdomainpic

More Stories
Apple predstavio revolucionalni novi MacBook Pro