novogodišnje destinacije

Novogodišnje destinacije

Uzbudljiv doček Nove godine

Decembar nam se uveliko smeši. Poslednji mesec u 2010. godini polako klizi, a sa njim i važne odluke koje bi trebalo da donesemo. Ali da li ste se odlučili gde ćete za Novu godinu?

Verovatno ste počeli da razmišljate o tome. Ako ste se umorili od silnih Novih godina dočekanih u našem gradu, evo idealne prilike da to promenite. Budite originalni i saznajte kako da uz povoljne aranžmane turističkih agencija dočekate Novaka u nekim od najlepših gradova Evrope. Požurite, dani brzo prolete.

Većini naših građana je već godinama omiljena destinacija za doček Mađarska i njena glavna prestonica Budimpešta. Predivna Budimpešta i njena praznična atmosfera vas neće ostaviti ravnodušnim. Možete da se provedete na otvorenoj žurci i koncertima koji se organizju po trgovima ili jednostavno dočekate Novu godinu u nekim od restorana ako ste za neku mirniju i romantičniju atmosferu. Ponude se već mogu naći od 99 evra. Aranžman obuhvata prevoz autobusom i dva noćenja sa doručkom.

Možda nikada niste bili, a želite da posetite večni grad Rim sa svim njegovim lepotama i znamenitostima, sada je pravi trenutak. Obiđite Vatikanske muzeje i neobilaznu Sikstinsku kapelu, a uveče provedite spektakularni doček na trgovima Rima. Cena aranžmana se kreće već od 225 evra, a obuhvata prevoz autobusom, na bazi tri noćenja sa doručkom i posetom Pompeje, Napulja, San Marina i Venecije. Ova avantura traje 7 dana.

Nova godina u Nemačkoj? Zaista zvuči neodoljivo. Posetite predivan evropski grad Minhen i doživite idiličnu i čarobnu atmosferu sa obaveznom posetom Dvoraca Bavarske. A 2011. godinu možete da provedete na otvorenom, na Marienplacu ili da večerate u pivnici u tipičnom bavarskom stilu. Ovaj aranžman obuhvata prevoz autobusom sa četiri noćenja sa doručkom i sa posetom Salcburga. Aranžman traje 6 dana.

Karlove vari, gotski zamak Karlštajn, razgledanje grada brodom po Vltavi uz kafu i kolače, samo su neki od doživljaja koje ćete pamtiti ako se opredelite za doček Nove godine u zlatnom Pragu. Program putovanja obuhvata prevoz udobnim autobusima sa 4 noći sa doručkom u hotelu sa tru zvezdice. Cena aranžmana se može naći već 179 evra.

Za novogodišnju desinaciju je uvek zanimljivo odabrati Solun. Ova mediteranska luka, a ujedno i grad sajmova i festivala nikako ne može da bude dosadna. Obiđite Solun, njegove istorijske znamenitosti i iskoristite vreme za kupovinu novogodišnjih poklona za svoje najbliže. Dočekajte Novu pod grčkim nebom. Program obuhvata prevoz autobusom, dva noćenja sa doručkom sa cenom od 130 evra.

Foto: Publicdomain