Neobičan hotel od cevi u Austriji

Ako ste mladi i pripadate osobama avanturističkog duha, onda svakako ne bi trebalo da zaobiđete simpatični hotel u Austriji. Vrlo interesantan i jedan od najčudnijih hotela na svetu “Dasparkhotel” svojim gostima nudi smeštaj u nekadašnjim cevima za odvod!

Hotel “Dasparkhotel” je konstruisan od neverovatno snažnih cevi koje su nekada služile za odvod. Velike preuređene betonske cevi svojim posetiocima nude komfor.

Sobe-cevi su veoma udobne i gosti mogu da uživaju u francuskom ležaju, vunenim ćebićima i laganoj pamučnoj vreći za spavanje. Na raspolaganju je i lampa dok mini bar, tuševe i toalete gosti koriste u okviru javnog prostora.

Hotel posluje po principu “platite koliko želite”, tako da gosti donose odluku koliko para će ostaviti za prenoćište u ovim zanimljivim sobama i na taj način podrže ovaj neobičan projekat koji je upravo i napravljen kao primarna javna spavaonica.

Sobe mogu unapred da se rezervišu od početka maja pa sve do oktobra, dok je broj sunčanih sati najveći. Interesovanje za noćenje u cevima je ogromno, pa zato i ne čudi obavezna rezervacija, ako želite da idete na sigurno.

Da li ste klaustrofobični ili ako niste, da li biste mogli sebe da zamislite na francuskom ležaju u cevima za odvod?

foto: YouTube screenshot