fbpx

Drugi vinski spektakl SuperWine

Drugi vinski spektakl SuperWine organizovan je poslednjeg vikenda juna u kompleksu Lido u marini Porto Montenegro u Tivtu.

Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija – to je obeležilo i ovogodišnji SuperWine, čiji koncept objedinjuje degustacije vina i zabavu. Pažljivo izabrane prestižne evropske vinarije, luksuzni ambijent Porta Montenegra i Lido poola, izabrani gosti iz celog sveta, dobra atmosfera i mnogo pozitivne energije, potvrdili su da SuperWines pravom nosi titulu „najluksuznijeg vinskog događajau ovom delu Evrope“ i da je vinu dao jednu drugu dimenziju.

Posle čuvenih vinarija koje su izlagale na SuperWine-u 1.0 prošle godine, SuperWine 2.0 ponovo je na jednom mestu okupio ugledne kuće, kao što su Arnaldo Caprai, Antinori, Moet & Chandon, Armand de Brignac, Bastianich, GD Vaja, Nino Franco, Santa Margherita,Caparzo… a predstavile su se i najbolje vinarije iz regiona ex-YU.

U dobroj atmosferi i vinima SuperWine 2.0 događaja uživale su i mnoge poznate ličnosti, kao što su Milka Forcan, Irena Mišović,Tanja Bošković, Snežana Dakić, Ana Stanić, Isidora Minić, Sergej Trifunović, Ivon Jafali, Igor Montenigers, Tamara Paunović, Milan Gromilić,Vladimir Vuksanović, Goran Pitić, Slobodan Milosavljević, Bata Spasojević, Milena Vasić…

Dodatnu notu ekskluzivnosti ovom događaju dala je i VIP žurka nakon prve večeri, povodom otvaranja kluba Scaramanga u kompleksuLido.

 

More Stories
GRATE objavio spot za Srebro