čudesan

Čudesan apartman od ogledala u Švedskoj

Iskusni putnici, željni obilaska novih mesta, znaju da smeštaj u hotelu mora da bude koliko toliko skrojen prema potrebama putnika. Klasični putnici će se uvek opredeliti za “običan” hotel blizu centra grada, dok će se oni vrcaviji avanturisti uputiti u nešto neobičnije hotele, kao, na primer, Hotel Mirrorcube na drvetu, koji je nastanjen u Švedskoj.

Ovaj zanimljivi apartman je smešten među krošnjama drveća i čini jedan od ukupno šest apartmana Drvo hotela. Kamufliran od ogledala koja čine zidove ovog čudesnog smeštaja, odlično se uklapa u okruženje u šumi. Ako se zapitali da li ptice u letu udaraju zidove ogledala, bez brige. Ogledala su obložena ultraljubičastom bojom koja je vidljiva samo za ptice, dok je za ljude nevidljiva.

Unutrašnjost apartmana je napravljen od drveta breze, dok prozori čine divan panoramski pogled od 360 stepeni na celo okruženje. U sklopu ovog neobičnog apartmana za dvoje, nalazi se divan francuski ležaj, kupatilo, dvevni boravak, terasa i most koji goste vodi ka silasku sa drveta.

Gostima je dostupan bar, sauna, prostor za relaksaciju internet, televizor. Ovaj autentičan objekat nudi doručak, ručak i večeru i divno okruženje šumom od koje jednostavno zastaje dah. Iskustva putnika govore da je najbolje provesti zimske dane u ovoj kocki od ogledala jer je doživljaj neverovatan. I potrebno je da se rezervacija apartmana obavi mnogo ranije jer je potražnja za ovim smeštajem velika.

Da li biste voleli da uživate u apartmanu, koji se nalazi nekoliko metara iznad zemlje, sjedinjeni sa šumom, daleko od gradske halabuke?

foto: YouTube screenshot