Screen shot 2014 04 01 at 19.14.48

Čangi u Singapuru: najbolji aerodrom na svetu

Jedan od najambicioznijih projekata azijskog kontinenta jeste aerodrom Čangi. Ovaj internacionalni aerodrom u Singapuru jeste jedan od najboljih na svetu, a nedavno je dobio nagradu kao i najudobniji aerodrom za putnike, jer nudi nepresušni izvor rekreacije i zabave. Otkrijte zbog čega je baš ovaj aerodrom zaslužio epitet najbolji.

Uprkos činjenici da je aerodrom Čangi tokom perioda od 20 godina dobio skoro tri stotine nagrada i priznanja za najbolji aerodrom, osoblje i menadžement Čangi-ja i dalje radi na poboljšanju svojih usluga, kao da sutra ne postoji.

Samo u 2012. godini preko pedeset miliona putnika je prošlo, uživalo i otišlo sa ovog aerodroma. Preko stotinu letova u oko šezdeset država se obavlja sa ovog aerodroma. Ove brojke pokazuju koliko je menadžment ozbiljan u nastojanju da svakodnevno obezbeđuje komfor svim putnicima i zaposlenima u Čangi-ju. Ceo tranfer i kretanje putnika  se odvija brzo i efikasno.

Dok putnici čekaju svoj let, aerodrom nudi široku lepezu mogućnosti za kupovinu, rekreaciju i zabavu a i odličnu klopu.

Brojna rekracija i zabava je dostupna za porodicu sa malom decu, mlade, stare, usamljene, zaljubljene. Putnici mogu da uživaju u teretani, bazenu, sauni, spa i masaži, igralištu za najmlađe, bioskopu, galeriji avijacije, besplatnom Internetu, masažnim stolicama, fensi restoranima i kafićima, prodavnicama za najrazmaženije, buticma.

Van aerodroma je otvoreno i nekoliko tematskih bašti, kao na primer, Bašta sa suncokretima i Bašta sa leptirima.

Čangi je tako dobro opremljen i uređen da putniku prosto bude žao što mora da ga napusti a da ne proba sve sadržaje koje aerodrom nudi. Nema dileme što se nalazi na mestu broj 1. već poslednjih nekoliko godina. Zaslužno.

foto: YouTube screenshot