Screen Shot 2016 04 15 at 19.03.36

Popusti na Sajmu građevine

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope – 42. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE pod sloganom “Prava odluka u pravom trenutku”, biće održan od 19. do 23. aprila 2016. godine na Beogradskom sajmu. Na kompletnom raspoloživom prostoru predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti.

Na veliko zadovoljstvo posetilaca, biće izložena široka paleta materijala i proizvoda za gradnju, renoviranje, rekonstrukciju i opremanje stanova i kuća.

Svi eminentni građevinski proizvođači, trgovci opremom i materijalima spremili su za posetioce u toku trajanja sajma ekskluzivne popuste do 30 posto, kao i specijalne ponude i mogućnosti plaćanja usluga i proizvoda.

Tradicionalno, sam ulazak na Beogradski sajam biće uređen u duhu srpskog graditeljstva i ponuditi najnovijia rešenja montažne gradnje kuća i vikendica od drveta, ali i kuće građene uz primenu najsavremenijih tehnologija gradnje. Ambijent sajamskog prostora upotpuniće deo sa baštenskim mobilijarom.

Bogat program za stolariju smestiće se u Hali 1 i 1a, dok će se oprema za uređenje enterijera, eksterijera i osvetljenje nalaziti takođe u Hali 1a. Deo asortimana za uređenje enterijera, poput roletni, trakastih zavesa, kompjuterskih softvera u građevinarstvu i mašina za obradu pro la za stolariju i obradu stakla, biće predstavljen u Hali 1.

Sve vrste materijala za gradnju biće izložene u Hali 2a, dok će veliki izbor betonskih proizvoda i uređaja za klimatizaciju i grejanje biti smešten u Hali 2b.

Veliki izbor keramičke galanterije i nameštaja za kupatila, kao i oprema za bazene i saune deo je programa u Hali 2c, dok će termo, hidro, zvučna izolacija, materijali za završne radove – boje, lakovi, mešavine i molerski alati moći da se odaberu u Hali 3 i Hali 3a.

Ponuda u Hali 4, pored pro la za stolariju i fasade, odnosno galanterije za opremanje – bazira se na ponudi liftova, montažnih objekata, pregradnih zidova i plafona.

U toku manifestacije posetioci će imati mogućnost da dobiju besplatne stručne savete za uređenje enterijera.

Pored očekivane i tradicionalno velike poslovne posete, uz negovanje imidža poslovne manifestacije, Sajam građevinarstva je značajan za širi krug posetilaca koji planiraju građevinske radove.

Sponzor manifestacije je grčka kompanija “Rolka” a zvanično osiguranje manifestacije “Triglav”.

Radno vreme manifestacije:
od utorka, 19. aprila do petka 22. aprila 2016. godine od 10 do 19h, u subotu, 23. aprila od 10 do 17h.

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Grupna ulaznica za đake, studente i profesore (uz overen spisak) iznosi 100 dinara.

Parking: 100 dinara po satu.