Poklon akcija Izdavačke kuće Alnari i Golden Rose-a

Pri kupovini knjige dobijate poklon kozmetiku

Predstavljamo vam dve veoma zanimljive, romantične knjige Doručak kod Tifanija i Noći u haremu koje možete da poklonite sebi ili dragoj osobi, a uz koje ćete, pri kupovini u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, na poklon dobiti sjaj za usne ili lak za nokte. Ove primamljive, prolećne darove omogućili su vam Izdavačka kuća Alnari i kozmetika Golden Rose u okviru poklon akcije U bojama proleća…

U okviru poklon akcije “U bojama proleća” koja traje od 12. maja do 31. maja u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, ali važi i za on-line kupovinu putem sajta izdavačke kuće Alnari, moći ćete da uživate u knjigama četiri autora i na poklon dobiti lak za nokte ili sjaj za usne po svom izboru.

Ovom prilikom vam predstavljamo dva naslova – Doručak kod Tifanija i Noći u haremu, a osim njih na pomenutoj poklon akciji su i Opasno saznanje (Taša Aleksander) i Želja i zapovest (Nora Roberts).

Istinski romantična priča, Doručak kod Tifanija, (Truman Kapote) predstavlja etalon realističkog romana dvadesetog veka i klasik svetske književnosti namenjen svim generacijama čitalaca.

Doručak kod Tifanija mera je za sreću i uspeh mlade Holi Golajtli. Ona živi punimplućima, uživa u životu, netipična je, ponekad malo nestabilna i, što je najvažnije, traži bogatog muža. U njenoj zgradi živi i mladi pisac Pol, a njihovi će se životni putevi ukrstiti na vrlo neobičan način. S vremenom, između ovo dvoje ljudi razvija se divno prijateljstvo, privrženost i ljubav…

Smeštena u egzotičnu zemlju, knjiga Noći u haremu (Džilijan Loren) priča je o tome kako je buntovna tinejdžerka uspela da pronađe svoje mesto pod suncem, smogne hrabrosti da upozna biološku majku i zasnuje sopstvenu porodicu. Neverovatna priča o devojci iz predgrađa koja je živela u haremu jednog princa, a odakle se vratila mnogo mudrija i mnogo bogatija

Džilijan Loren je sa osamnaest godina napustila njujoršku dramsku akademiju i otišla na neobičnu audiciju. “Direktor kastinga” rekao joj je da je imućni biznismen u Singapuru spreman da plati 20.000 dolara Amerikankama koje bi otišle kod njega i provodile se na njegovim ekskluzivnim žurkama.

Uskoro je Džilijan bila u avionu za Brunej, gde će provesti osamnaest meseci u haremu sultanovog najmlađeg brata… Ova obična devojka iz Ist Vilidža zameniće svoj jednostavan stan palatom popločanom zlatom, a prijatelje umetnike neverovatno okrutnim lepoticama iz svih krajeva sveta.

«Kupovinom jednog od četiri naslova na akciji, na poklon dobijate Golden Rose kozmetiku po izboru – Ceramic lak za nokte ili Golden Rose sjaj za usne! Raspon boja je veliki, samo treba da odaberete svoju omiljenu nijansu.» – poručuju vam Alnari i Golden Rose.