Beogradski nocni market 5

Noćni Market pod sloganom “COOLINARENJE U BLOKU”

 

Posle četiri uspešno organizovana Beogradska noćna marketa u prošloj godini, JKP Gradske pijace i Redesign d.o.o, kao organizatori, sa zadovoljstvom najavljuju peti po redu Beogradski Noćni Market pod sloganom “COOLINARENJE U BLOKU”.

Ova atraktivna manifestacija prepoznatljiva je po dobroj muzici, atmosferi, druženju i mogućnosti da posetioci kupe različite proizvode dugogodišnjih poljoprivrednih proizvođača “šampiona pijaca”, dizajnera, umetnika, prirodnu kozmetiku i unikatne predmete, kao i da probaju brojne gurmanske specijalitete i vrhunska pića.

Prvi Beogradski Noćni Market u ovoj godini pod sloganom “COOLINARENJE U BLOKU”, održaće se 31. marta na pijaci “Blok 44”, od 18 do 24 časa. Svi posetioci imaće priliku da kupe i probaju ukusne i kreativno servirane specijalitete, koji će te večeri pripremati članovi Junior Chefs Club-a  (Juniorski klub kuvara) koji su osvojili bronzanu medalju u kategoriji regionalnih timova na Kulinarskoj Olimpijadi u Nemačkoj, prošlog oktobra.

Muzički deo manifestacije biće obojen soul i džez muzičkim stilovima, kao i nastupom dečijeg orkestra koji je deo Music Art Projekta . Music Art Projekat ima za cilj da promoviše kvalitetno muzičko obrazovanje dostupno svakom, bez obzira na socioekonomske uslove u kojima živi. Poseban akcenat stavljen je na grupno muziciranje u okviru orkestara i horova, kao i mogućnost da se pomogne deci i mladima da ostvare svoj potencijal i usvoje vrednosti koje imaju pozitivan uticaj na društvo.

Manifestacija Beogradski Noćni market, za cilj ima da unapredi turističku ponudu glavnog grada, a organizuje uz podršku Skupštine grada Beograda i Turističke organizacije Beograda.