šešir
šešir

Šešir: omiljeni letnji drug svake devojke

Kada nastupe letnji dani, najviše volimo da uživamo u laganoj garderobi i modnim detaljima, koji čine da izgledamo veoma dobro. Efektan detalj koji je poslednjih godina i te kako popularan i nosiv i ove sezone je ponovo u modi. Šeširi čekaju na vas!

Nekada su muškarci i žene koristili šešir samo kao vid zaštite protiv sunca i hladnoće, međutim vremenom doživljavaju svoju modnu revoluciju i postaju modni detalj, bez kojeg je nezamislivo izaći u svet.

Danas, kada prošetate gradom, ne možete a da ne uočite šešire različitih oblika i boja, koje čuvaje i krasu glavu kako muškaraca tako i pripadnica nežnijeg pola.

Izbor šešra je i ove godine veliki pa se bukvalno za svakoga može naći odgovarajući.

Ako se kojim slučajem odlučite za sivu, bež, žutu, belu, prljavo roze, teget boju, nećete pogrešiti jer su ove nijanse poželjne da se nađu na šeširima.

Što se tiče oblika i stila, zastupljeni su svi tako da ovog leta možete da ponesete i kaubojske, sportske, svedenije šešire, damske šešire u stilu italijanskog glamura, takozvani “bahama” šeširi sa širokim obodima, cvetne kačkete.

Ovog leta budite originalni i privlačni, na vreme pronađite omiljenog letnjeg druga i uživajte u čarima sunca, znatiželjnih pogleda i dobrog provoda!

foto: freedigitalphotos.net