Serbia Fashion Week Novi Sad: Kolekcija Suzane Perić

Najveći modni događaj u Srbiji Serbia Fashion Week Novi Sad, koji se održao od 20.11-26.11. u  Master Centru Novosadskog sajma,  26. novembra u 20h predstavio je jedinstvenu  kolekciju  KNJEGINJE  Suzane Perić  sa trenutnom adresom njenog Ateljea u Beogradu koji postoji sa velikim uspehom, već dvadeset godina.

Obeležavanjem velikog  jubileja svoga rada  Suzana Perić počela je modnim performansom u Kući Kralja Petra, zatim učešćem na 39. NIVEA  Fashion Week Sarajevo i učešćem na  Serbia Fashion Week u Novom sadu.

Kao specijalnu gosću na reviji imali smo Panonsku knjeginju Oliveru Balašević, a naša Beogratska njeginja bila je glumica Jelena Gavrilović.  Celoj atmosveri obeležavanja velikog Suzaninog jubileja doprineo je i baletski par iz Akademije za umetničku igru iz Beograda.

Posle dužeg vremena imali smo prilike da na modnoj pisti vidimo 40, manekenki u različitim kracijama Suzane Perić, što je delovalo fantastično, a  mnogobrojna publika je dugim aplauzom nagradila njen veliki kreativni trud.

Ko poznaje Suzanu Perić zna da je njena  energija uvek bila pokretač svih  kreativnih ideja i kreacija. Ovog puta Inspirisana je životom Knjeginja. Uz dodir lepote i šarma koju daje svakoj kreaciji, Suzana nam ovog puta poručuje da je u životu sve moguće, ali da samo lepota i ljubav istinski menjaju svet.

Knjeginje  su bile spona i sa narodom i svetom, bavile su se humanitarnim radom, otvarale ženske škole, prve bolnice, podržavale umetnike toga vremena …

U novoj kolekciji Suzana  Perić kao i obično kada je njen rad u pitanju koristi najkvalitetnije materijale, kao što su svila, brokat, pliš, til, a posle dužeg vremena u kolekciji će biti zastupljen i tvid. U novoj kolekciji korišćeni su i materijali moderne teksture u 3D tehnologiji.

Modeli su ukraseni zlatnim bordurama, biserima i ornamentima.

Suzanu Perić već 21. decembra očekuje novi izazov kada će nam prirediti novu modnu reviju na ledu na klizalištu na Trgu Nikole Pašića.