povratak krzna i cipke na modna vrata 821

Povratak krzna i čipke na modna vrata

Inspiracije za nežniji pol

Čola možda najbolje zna kako se to oblači lutkica iz Trsta, ali da li ste vi znali da će ova godina označiti veliki povratak krzna, čipke, dugih kaputa i velikih tašni, što se tiče modnog sveta. Pa dame, uživajte u predstojećoj sezoni i aktuelnim krpicama…

Čipka 

Dodajte svom imidžu koji detalj od čipke i izgledaćete fenomenalno! Pripadnice nežnijeg pola imaju mogućnost velikog izbora što se tiče ovog materijala. Čipka je oduvek bila sinonim za romantičnost i senzualnost, pa ako se tako osećate, nema razloga da je i ne ponesete. Da li ćete da se odlučite za čipkanu haljinu sličnu poput one koju je ponela Skarlet Johanson, dok vas zavodljivo gleda sa reklame za novi parfem, ili ćete se odlučiti za čipkanu šnalu ili rukavice, nećete pogrešiti. Divan način da se poželi dobrodošlica gospođici čipki.

Krzno

Poslednjih godina je veoma zastupljeno u modnom svetu i dame vole da ga ponesu. Ako ste zaljubljenik u životinje, možete da se odlučite za veštačko krzno. Ove sezone su aktuelni nešto kraći komadi. Što se tiče boja, gotovo uvek su poželjniji prirodnije nijanse, pa je tako ove godine akcenat stavljen na sivoj boji. Izvolite, pa se bacite u potragu!

Velike torbe

Ako pitate pripadnice nežnijeg pola da li bi mogle da izađu iz kuće bez torbe, većina će vam reći NE, jer bi to bilo kao da ste izašli goli pred svet. Drage dame, nemojte gole pred svet. Ponesite velike torbe od različitog materijala kao što su nitne, koža, metal, krzno i postignite VAU efekat, jer ne možete da ostanete neprimećene sa svojom nosećom prijateljicom.

Dugi kaputi

Pored toga što ćete biti ušuškane za vreme ovih ledenih dana, dame u dugim kaputima su elegantne i često seksi. Sve boje su dozvoljene počev od crvene koju je odlično nosila Džeki Kenedi, pa preko zelene, braon, plave, narandžaste. Budite hrabre, pa ponesite omiljenu boju ove zime. Uživajte!

foto:publicdomainpictures