Nove Mesi kopačke

Adidas je najavio lansiranje novog modela kopački adizero f50 Mesi. U čast nove sezone UEFA Lige šampiona, najvećeg klupskog takmičenja na svetu, adidas je predstavio nov dizajn patika u slavu Lea Mesija i njegovog izuzetnog uspeha.

Kopačke, inspirisane arhitekturom Barselone, su spomenik magičnoj igri Lea Mesija kakvu on pokazuje u Evropi. Dizajn prikazuje svaki gol koji je postigao u 21 gradu u kome je igrao. Predstavljaju i njegova četiri osvojena trofeja zlatne kopačke, četiri het-trik pogotka u Ligi šampiona i tri čuvena podizanja trofeja pobednika na kraju šampionata.

Kopačke f50 za UEFA Ligu šampiona predstavljaju nastavak serije koja obuhvata Mesijeve aktuelne kopačke iz kolekcije “La Liga”, i nosiće ih ekskluzivno za ovu sezonu Lige šampiona.

Leo Mesi

Leo Mesi je širom sveta priznat kao najbolji igrač i jedan od najuspešnijih fudbalera u istoriji UEFA Lige šampiona. Reči koje ukrašavaju kopačke, “poštovanje”, “zabava” i “brzina“, simbolizuju atribute koji su srce same igre.

Nove adizero f50 kombinuju revolucionarnu tehnologiju i preciznu izradu, gde je svaki deo dizajna kopačke zasnovan na tome da igrač bude što brži na terenu.Sa samo 165 grama, adizero f50 je jedna od najlaših patika na tržištu.