Screen Shot 2017 10 11 at 22.37.13

Moderni i topli: kaputi i bunde sa veštačkim krznom

Kada nastupe hladniji dani i temperatura značajno padne, ne postoji bolji način da pripadnice nežnijeg pola zadrže svoju ženstvenost, nego da uskoče u tople kapute i jakne sa veštačkim krznom. Toliko je modnih kombinacija sa veštačkim krznom, da će ova zimska sezona biti raznolika, ženstvena i udobna.

U slučaju da ste se pitali šta nam novo donosi ova sezona, u moru trendova koji sa sigurnošću stižu, jakne, kaputi i bunde od veštačkog krzna će biti jedni od poželjnijih komada odeće.

Svake sezone, moda se fokusira na to kako da na najbolji način da se spoje različite tkanine i biti apsolutno pravi mod. Zimsku sezonu će definitivno ukrasti veštačko krzno.  Ono će se nositi u svim mogućim odevnim kombinacijama a vaše je samo da budete spremne za kombinovanje krzna sa različitim stilovima, od popularne ulične mode pa dve do glamorozne kraljice na koktelu. Veliki izbor boja i mogućnosti predlažu dizajneri, bitno je samo izabrati onaj model i boju, u kojoj će se pripadanica nežnijeg pola osećati toplo, udobno, seksi i ženstveno.

Od boja će se nositi plava, žuta, puder roze, crna, tamno zelena, bela. Poželjno je da bunde i kaputi sa veštačkim krznom budu kraći jer oni izgledaju veoma neobično i lepo. Mogu da se nose uz običan džins, poslovnu kombinaciju ali i uz  šik suknju i svečanu haljinu.

Zapamtite, tokom ovih zimskih dana budite odvažne, elegantne, ženstvene, seksi, zavodljive, smele, ponesite odevnu kombinaciju sa veštačkim krznom i svi pogledi će biti vaši!