jestivi parfem 508

Jestivi parfem

Izum bugarske kompanije

Još od vladavine lepe Kleopatre, pa sve do danas, parfem smo koristili isključivo u kozmetičke svrhe, uživajući u njemu. Sada imate mogućnost, umesto da naprskate oblak parfema u koji ćete da zaronite i zamirišete, da ga jednostavno pojedete…

Najnoviji proizvod nam stiže u pakovanju „dva u jednom”. Pored toga što ćete da utolite svoju želju za nečim slatkim i mirisaćete kao boginja.

Jestivi parfem Candy je napravljen u vidu bombone i lizalice, a osoba koja se odluči da konzumira ovu vrstu poslatice, ubrzo postaje mirisna. Ovaj inovatni proizvod je delo bugarske firme slatkiša Alpi. Na koji način osoba postaje mirisna?

Ovi jestivi parfemi deluju na naš organizam slično kao beli luk. Hemikalije koje ne možemo da svarimo izbijaju kroz pore kože i na taj način stvaraju prirodni miris koji traje veoma dugo, poput parfema. Kao što miris belog luka ostaje satima posle jela, jer ne pomažu ni četkica za zube, a ni najjače žvake da ga se otarasimo, tako i ovi jestivi mali parfemi se zadržavaju na našoj koži i mirišu na ruže. Samo što tog mirisa nećemo poželeti da se otarasimo.

Dakle, dovoljno je samo da smažete mirisnu bombonu i ubrzo i sami postajete mirišljavi. Inače, jestivi parfem Candy je napravljen od prirodnog zaslađivača, tako da u sebi sadrži i dosta šećera. Kako njegov miris podseća na ruže, za sada je namenjen uglavnom pripadnicama lepšeg pola, mada, može da ga koristi i jači pol.

Ova mirisna poslastica je u prodaji na tržištu Bugarske, Mađarske i Češke, pa ako se kojim slučajem uputite ka ovim zemljama, probajte novu mirisnu notu linije Candy slatkiša.