mladalacki sik na sajmu namestaja 423

Mladalački šik na Sajmu nameštaja

Velika jabuka – K88 Bigg Apple

Zanimljiva dizajnerska rešenja

 foto: DragonStyle

Sajam nameštaja je u toku, i trajaće do 18. novembra. Valajlo bi da posetite ovu manifestaciju, ne toliko zbog popusta- ima ga, ali zavisi od prozivođača, već zbog zanimljivih dizajnerskih rešenja koja su ovom prilikom predstavljena. Nakon posete prvog dana Sajma, za vas smo izdvojili nekoliko primera pravog mladalačkog šika.

Velika jabuka – K88 Bigg Apple

Neobična sofa slovenačke kompanije Klun nazvana je K88 Bigg Apple – Velika jabuka, jer po svom obliku imitira plod istoimenog voća. Atraktivni i nesvakidašnji dizajn ovog komadnog nameštaja veoma privlači pažnju i svako bi poželo da se nađe ušuškan u njegovom “kutku”.

Sofa zaista predstavlja jedan zaseban prostor u ambijentu u kome je smeštena i, zahvaljujući svom obliku, čini da se osećate udobno i izolovano. Iako možemo da kažemo da bi Jabuka bila jedan vaš mali kutak, ona je po dimenzijama ipak velika. Po širini, zauzima prostor od 125 cm, a visoka je nešto malo više od metra.

Ukoliko se udobno smestite u ovaj originalni komad nameštaja, osećete se ponovo mladi, tvrdi proizvođač.

Klun je poznat po sofama koje se kače na zid, što je slučaj i sa Velikom jabukom. S tim, što ovaj komad može da bude postavljen i nezavisno na svom postolju, kako je prikazano i na fotografiji.

Velika jabuka ima i posebnu opciju. U pitanju je audio sistem koji je sačinjen od Apple proizvoda.

Dizajner sofe K88 Bigg Aple je Robert Klun.

Sajam
Stolovi za bilijar i stoni fudbal

Iako su stolovi za bilijar i stoni fudbal pravi luksuz u današnje vreme, oni nas nikad ne otavljaju ravnodušnim. Podsećaju nas na detinjstvo, ali i na brojne večeri provedene s društvom u baru. Svako od nas je, bar jednom u životu, poželeo da ima bilijar u stanu.

Pionir bilijari predstavljaju lepe “primerke” i obradovaće sve ljubitelje ove igre.

Sajam
Zidna dekoracija

Veoma zanimljivu zidnu dekoraciju predstavila je firma My Wall. U pitanju su Wall Art 3D paneli od vlakana šećerne trske.

3D paneli predstavljaju različite šare, kao što su talasi, kocke, krugovi, a možete ih farbati u koju god boju želite.

Neobični su, na prvi utisak čak i pomalo napadni, međutim, ukoliko se upotrebe na pravi način i sa merom, mogu da budu izuzetno dekorativni detalji.

Važno je da napomeneno da su Wall Art 3D paneli ekološki.

Sajam
Dekorativni stolovi

Baštenski stolovi mogu da budu prava dekoracija. Raznolika štampa ploče, koju možete da birate po dizajnu i obliku nezavisno od postolja, čini ove stolove modernim i mladalačkim.

Okrugli ili kvadratni, baštenski stolovi koje je na sajmu izložila firma Chigo Contract iz Novog Sada, ulepšaće svaku terasu. Po dimenzijama, 70 x 70 u četvrtastoj varijanti ili prečnika 70 cm u okrugloj, moguće ih je postaviti i na manjim balkonima.

Šare su brojne, a mi smo za vas izdvojili onu koja budi najviše mašte, a to je štampana mapa.