fbpx

Last minute zimska čarolija

Povoljno zimovanje u Bugarskoj

Neplanirano putovanje, nekako, uvek ispadne najlepši i najbolji događaj, zar ne? Ako imate vremena i malo više novca, znate o čemu pričamo. Iako su već uveliko počele veoma primamljive ponude za leto i većina je već prigrlila aranžmane i stavila ruke u džep, nije loše da još malo iskoristiti zimsku čaroliju i skočiti do naše susedne Bugarske i uživati u super ponudama!

Bugarska ima lepo more, ali isto tako ima i predivne planine koje poslednjih godina opsedaju turisti iz svih krajeva sveta.

Pored toga što su bugarska skijališta odlično sređena, i njeni hoteli su uglavnom novije gradnje. Retko ćete naići na hotel straiji od pet godina. Ski sezona traje od decembra do aprila, pa ko voli neka sada zgrabi trenutak, jer su ponude i više nego povoljne.

Kao veoma posećen, sa odličnim vremenskim uslovima i bogatim noćnim životom pokazao se ski centar Bansko. Ima sve što je potrebno za početnike, a isto tako i za one vrhunske, iskusne skijaše. A ko nije pasionirani skijaš, može jednostavno da uživa u zimskoj avanturi, ako mu nije dosadila sibirska zima koje je do nedavno držala našu prestonicu okovanom.

U pojedinim agencijama možete naći pravu last minute zimsku čaroliju od 159 evra! Aranžman obuhvata sedam noćenja u hotelu sa tri zvezdice sa doručkom i večerom, dok se za prevoz putnici sami organizuju. Polasci su planirani za 3. i 10. mart.

foto:publicdomainpictures

More Stories
Dan pozorišta u Kući kralja Petra I