SuperKonkurs

Postanite specijalni reporter iz Kicbila

Ova zima će biti više nego interesantna, jer vas kompanije Mastercard® i SuperKartica vode na skijanje. Ukoliko volite zimovanja, podelite svoj foto kolaž sa fotografijama na kojima izveštavate u različitim situacijama i počnite da pripremate svoja skijaška odela.

Kako bi osvojili ovu odličnu nagradu, korisnici treba da kreiraju svoj nalog na veb sajtu www.superkonkurs.com, i naprave foto kolaž na kome su u ulozi reportera u različitim situacijama i na kraju, pozovu svoje prijatelje da glasaju. Konkurs je otvoren za sve koji tokom trajanja konkursa, u periodu od 5. do 23. decembra, obave transakcije Mastercard® ili Maestro® platnom karticom i iskoriste Super Karticu.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Pobednik konkursa – autor najkreativnijeg kolaža po odabiru žirija –  otputovaće u periodu od 19. do 21. januara na jednu od najprestižnijih destinacija u Alpima – Kicbil. Pored prevoza i pansionskog smeštaja za dvoje, pobednik osvaja i jedno neprocenjivo iskustvo jer će prisustvovati čuvenim ski trkama koje će gledati iz Mastercard® lože.

Za dodatne informacije i registraciju, molimo vas posetite veb sajt www.superkonkurs.com, a više informacija o SuperKartica programu lojalnosti i pogodnostima za članove možete pronaći na strani www.superkartica.rs.