Superdot 2

Nova Iskra: Uglješa Vrcelj i portal Elance

Dizajn inkubator Nova Iskra u četvrtak, 28. marta organizuje seminar iz domena tehnologije proizvodnje, kao i predstavljanje vodeće svetske online platforme za frilensing Elance u petak, 29. marta. Ulaz na programe je besplatan.

Dizajn inkubator Nova Iskra predstavlja seminar posvećen praktičnim iskustvima iz domena procesa proizvodnje, pre svega namenjen industrijskim, grafičkim i dizajnerima proizvoda. Cilj seminara je da dizajnerima približi specifičnosti proizvodnih procesa, i pripremi ih za buduće projekte koji uključuju bilo koji tip proizvodnje.

Seminar će biti organizovan u saradnji sa agencijom Superdot, a predavanja će držati jedan od osnivača SuperDot-a, mašinski inženjer, industrijski dizajner i art direktor Uglješa Vrcelj. Prvo predavanje u okviru seminara, naslovljeno “Glupost je neizlečiva: kratki osvrt na tehnologije proizvodnje”, biće održano u četvrtak, 28. marta u 17.30 časova, dok je drugi deo seminara zakazan za 11. april.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Ove nedelje, kao i svakog poslednjeg petka u mesecu, Nova Iskra takođe otvara svoja vrata zainteresovanim posetiocima i kolegama koji u okviru “Otvorenog dana” u petak, 29. marta mogu posetiti prostor Nove Iskre u ulici Gavrila Principa 43 od 15 h, dok ih u 17.30 h očekuje prezentacija Elance online platforme za frilensing.

O načinu funkcionisanja ove online platforme govoriće Vladica Lović i Tamara Todorić, mobilizatori koji sarađuju sa kompanijom Elance na području Srbije, ali su i sami dugogodišnji uspešni korisnici ovog servisa. Na ovaj način zainteresovani frilenseri u Srbiji koji žele veću fleksibilnost u radu i stalni priliv posla mogu dobiti konkretne savete kako da njihovo prisustvo na Elance-u bude što efikasnije, i kako da otpočnu svoju aktivnost na ovoj platformi.