ljubavni paketići

Ljubavni paketići

Poklon za NJU

Paketić, pa još jubavni, ugrejaće srce svake devojke. Zato, obradujte svoju devojku tako što ćete joj pokloniti ljubav na dar, pažljivo upakovanu u mirišljavi paket ručno rađenih sitnica sa nežnom ljubavnom porukom…

Unikatni poklončići, sačinjeni od mirišljavih sveća, minđuša, broševa, obeleživača knjiga, i obavezne ljubavne poruke, čine sadržaj ljubavnog paketića.

Ljubav na dar predstavlja veoma romantičan i originalan koncept darivanja, kojim će svaki muškarac obradovati svoju damu.

Natalija Dimitrijević i Jelica Nikolić udružile su svoje kreativne snage kako bi napravile originalan poklon za NJU.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Natalija je poznata po svojim simpatičnim poklon detaljima, koje kreira pod imenom Satenska perlica, dok Jelica u svom Mirišljavom kutku pravi sveće različitih oblika, boja i mirisa.

 Ove mlade Nišlijke šaljivo kažu da nije teško zaljubiti se, već je teško to reći. One veruju da sitnice puno znače, i da je njihov ljubavni paketić jedan od simpatičnih načina na koji možete da pokažete da vam je do NJE stalo.

 “Svaka cura voli poklone, a verujemo da je većini draže kada su to sitnice. Želele smo da našim ručnim radovima omogućimo momcima da pri poklanjanju budu unikatni i kreativni.  Ideja nam je bila da olakšamo izbor poklona jačoj polovini.” – o svom ljubavnom poklonu rekle su Natalija i Jelica.

Ljubav na dar potražite ovde.