ljubavni paketići

Ljubavni paketići

Poklon za NJU

Paketić, pa još jubavni, ugrejaće srce svake devojke. Zato, obradujte svoju devojku tako što ćete joj pokloniti ljubav na dar, pažljivo upakovanu u mirišljavi paket ručno rađenih sitnica sa nežnom ljubavnom porukom…

Unikatni poklončići, sačinjeni od mirišljavih sveća, minđuša, broševa, obeleživača knjiga, i obavezne ljubavne poruke, čine sadržaj ljubavnog paketića.

Ljubav na dar predstavlja veoma romantičan i originalan koncept darivanja, kojim će svaki muškarac obradovati svoju damu.

Natalija Dimitrijević i Jelica Nikolić udružile su svoje kreativne snage kako bi napravile originalan poklon za NJU.

Natalija je poznata po svojim simpatičnim poklon detaljima, koje kreira pod imenom Satenska perlica, dok Jelica u svom Mirišljavom kutku pravi sveće različitih oblika, boja i mirisa.

 Ove mlade Nišlijke šaljivo kažu da nije teško zaljubiti se, već je teško to reći. One veruju da sitnice puno znače, i da je njihov ljubavni paketić jedan od simpatičnih načina na koji možete da pokažete da vam je do NJE stalo.

 “Svaka cura voli poklone, a verujemo da je većini draže kada su to sitnice. Želele smo da našim ručnim radovima omogućimo momcima da pri poklanjanju budu unikatni i kreativni.  Ideja nam je bila da olakšamo izbor poklona jačoj polovini.” – o svom ljubavnom poklonu rekle su Natalija i Jelica.

Ljubav na dar potražite ovde.