fbpx

Hello Kitty i Nindža Kornjače su šetali gradom

Superheroji Nindža Kornjače i omiljena maca Hello Kitty provozali su se tom prilikom i trolejbusom na liniji 29 i družili se sa putnicima, mališanima i njihovim roditeljima, podelivši im raznovrsne poklone, školski pribor, olovke i gumice…

Beograđani koji su se jutros zadesili na popularnim gradskim lokacijama, Trgu republike, Cvetnom trgu i platou kod Beograđanke, imali su priliku da se susretnu sa akterima nesvakidašnje akcije koju su organizovale kompanije IDEA, Roda i Mercator – omiljeni dečiji junaci, Hello Kitty i Nindža Kornjače su šetali gradom, na veliku radost prolaznika i dece!

Akcija koja je organizovana u trolejbusu, na trasi od Kolarčeve ulice do OŠ Sveti Sava na Vračaru, deo je karavana NIKIforija koji će obići sve veće gradove u Srbiji.

U okviru NIKIforije, koja se održava u Rodi, Mercatoru i IDEA prodavnicama potrošačima je ponuđen veliki broj popusta i akcija za kupovinu školske opreme i školskog pribora popularnih brendova i robnih marki. Roditelji školaraca u IDEA prodavnicama mogu naći i ostale artikle koji su neophodni za početak školske godine, dečiju garderobu i obuću, računare i tehničku opremu.

Igra, zabava i druženje uz omiljene dečije junake, kao i izuzetno povoljne cene, akcije i popusti, prodavnice Roda, IDEA i Mercator, ovog septembra učinili su omiljenim mestom za kupovinu školskog pribora, i roditelja i mališana.