fbpx

Grand kafa instant dobitnik nagrade BEST BUY AWARD

Grand kafa instant je dobitnik prestižne nagrade Best Buy Award 2015/2016 Millenials Serbia, u kategoriji instant kafe.

Prema mišljenju potrošača Grand kafa instant proizvodi imaju najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu Srbije. Ova nagrada potvrđuje da su potrošači prepoznali koliko je Grand kafa posvećena njihovim potrebama i uživanju u omiljenim kombinacijama instant napitaka.

Istraživanje na osnovu kog se dodeljuje ova prestižna nagrada je sprovela nezavisna međunarodna orgaznizacija ICERTIAS sa sedistem u Cirihu, u Švajcarskoj. Ovo kredibilno istraživanje meri iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o proizvođačima koji nude najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu, a u Srbiji se dodeljuje od 2013. godine.

Rezultati ovogodišnjeg istraživanja su pokazali da najveći broj glasova u kategoriji instant kafe na tržištu Srbije za „Best Buy Award Millennials Serbia 2015/2016“ pripada Grand kafa instant proizvodima.

“Ova nagrada je još jedna potvrda da Grand kafa uvek misli na svoje potrošače i da joj je najvažniji cilj njihovo zadovoljstvo. Hvala na ukazanom poverenju! I dalje ćemo se truditi da jedinstvenim kombinacijama zadovoljimo ukuse i najizbirljivijih potrošača« – poručuju

More Stories
Deset hiljada dolara za Svež Vazduh