cetkica za zube koja stoji pravo 393

Četkica za zube koja stoji pravo

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Nema više padanja

Čini se da nema gore situacije od one kada ste u žurbi, spremajući se za izlazak, spustili pripremljenu četkicu za zube na lavabo ili ivicu veš mašine, a tada, gle čuda, prevrnula se četkica sa svom pastom i opušteno pala na pod…

Rešenje za ovaj „neposlušni” rekvizit lične higijene je super Dews četkica za zube koja stoji pravo!

Za ovu zubnu četkicu nema bojazni da će se prevrnuti, bupnuti na pod, i zakačiti pastom vašu kul odeću koju ste malopre prebacili na sebe. Takođe je važno za sve one koje vode računa o svojo higijeni da četkica bude perfektno čista, jer ova četkica za zube svakako jeste. Setili se pametni ljudi da naprave četkicu koja će konačno doneti mir svojim korisnicima, jer gde god da je spuštena, ona će ostati na svom mestu. Kako to da četkica može da stoji pravo?

Kako bi četkica sve vreme stajala pravo, na kraju zaobljene ergonomske drške se nalazi mali teg koji stvara centar ravnoteže i na taj način omogućava četkici za zube da stoji uspravno. Čak i ako pokušate da je okrenute nadole, pametna četkica će se vratiti u svoj prvobitni položaj – stajaće pravo.

Tim industrijskih dizajnera se pobrinuo za ovu kreativnu ideju, a ostaje nam još samo da sačekamo da krene proizvodnja ovih malih „pametnica”.

 fotografija:publicdomainpictures