Boutique foto 3

Boutique caffe & restaurant: novo mesto u gradu

Novi lanac koncept-restorana BOUTIQUE premijerno predstavlja svoju viziju moderne ishrane, bazirane na evropskoj tradiciji i aktuelnim kulinarskim novitetima – u duhu primenjene trend estetike i dinamičnog savremenog života. Enterijer je osmislio arhitekta Vlada Gugl.

Vlada Gugl arhitekta, o enterijeru Boutique caffe & restaurant, kaže: Osnovni cilj bio je da se očuva duh Beograda,da se enterijer dovede na nivo univerzalne, vremenski distancirane celine,koja bi dugi niz godina bila atraktivna posetiocima. S obzirom na poziciju lokala, dizajnom se nije težilo šoku ili efektu “na prvu loptu”, već je primena boja i materijala umerenija i elegantnija u odnosu na trenutno vladajuće BG trendove.”

Boutique foto 1
Restoran se nalazi na Trgu Republike.

“Originalni meni restorana BOUTIQUE predstavlja kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu, stvorenu od strane vrhunskih kuvara sa umetničkom strašću. Besprekorna usluga, uvek prijatno i odmereno osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi dar kojim će vas ugostiti prvi i svaki sledeći restoran BOUTIQUE!”, poručuju iz restorana BOUTIQUE.