Plus X Award

Beko najinovativniji brend u dizajnu

Beko, međunarodni brend turske Arčelik grupe, osvojio je dve „Plus X Awards“ nagrade u grupi proizvoda ugradnih aparata za „Najinovativniji brend godine“ i „Najbolji brend dizajn“ na dodeli priznanja u Nemačkoj.

„Nagrada za najinovativniji brend“ dodeljuje se na osnovu stečenih potvrda kvaliteta u sedam kategorija: inovacija, dizajn, funkcionalnost, ekologija, vrhunski kvalitet, jednostavnost upotrebe i ergonomija. Osim specijalnih nagrada, Bekova samoodrživa indukciona ploča IndyFlex+ HII 68600 PTX osvojila je nagradu za „Najbolji proizvod godine“, a nagradu je primio Suhel Semerci, generalni direktor predstavništva brenda Beko u Nemačkoj.

Beko je drugi najveći evropski brend bele tehnike i brend sa najbržim rastom u ovom sektoru. Internacionalni je brend kućnih aparata Arčelik grupe, koja ima 14 fabrika za proizvodnju bele tehnike sa trideset hiljada zaposlenih širom sveta i predstavništvima u dvadeset i sedam država. Arčelik nudi proizvode i usluge za 11 brendova (Arčelik, Beko, Grundig, Defi, Arktik, Blomberg, Elektrabregenz, Leisure, Flavel, Daulans i Altus) u 133 zemlje. Prošle godine, u Beogradu je otvoreno regionalno predstavništvo Arčelik grupe, kompanija Beko Balkans, odakle se upravlja regionom Balkana, što pored Srbije, uključuje tržišta Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

O „Plus X Award“ nagradi
„Plus X Award“ nagrada je jedno od najvećih svetskih priznanja kada su u pitanju inovacije u tehnologiji, sportu i načinu života. Ove godine, u izboru je učestvovalo više od 600 međunarodnih brendova, a odluku o pobednicima doneo je žiri sastavljen od stručnjaka iz 26 grana industrije i 23 strateška partnera.