punch 1866144 1280
foto: pixabay.com

Džin koktel od malina

Praznici samo što nam nisu stigli, a ne postoji bolji način da ih proslavimo, nego uz ukusne zakuske i svečane napitke. To ćemo uspešno da postignemo uz domaće recepte!

Budite kreativni za predstojeće praznike, napravite divno, pitko piće svečano samo po sebi, smućkajte jedinstveni koktel od malina!

Ukrašen dom, miris kolača se širi trepezarijom, veseli i glasni razgovori iz dnevne sobe i koktel od malina, kao posluženje u večernjim satima. Savršen primer kako možete da ulepšate praznik sebi i svojim gostima.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Za ovaj crveni napitak, podrazumeva se da imate u svom špajizu flašu džina, tri šake malina (mogu i smrznute u nedostatku svežih), šećer, blender, mentu i malo strpljenja, sve brzo ide.

U blenderu se samelju oko dve šake malina sa jednom kašikom šećera. Možete da sameljete i list mente zajedno sa smesom. Dobijenu smesu podeliti u četiri čaše. Dodajte preostale cele maline u šaše i sve preliti džinom. Po sopstvenoj želji, džin koktel ukrasite mentom ili korom od pomorandže, kako bi dobio svečani i mirišljavi ugođaj. Ovaj koktel će savršeno da se uklopi sa ukusnim čokoladnim kolačima.

Koktel je spreman za posluženje i uživajte u njemu sa svojim najdražima!