dame sacuju mrsave tipove

Dame šacuju mršave tipove

Velikodušnost pre svih mišića

Ženski rod je čudna sorta, primetiće svako. Nikada ne znate šta se jednoj ženi “mota” po glavi i na šta je sve spremna. Ženskinje vole da teraju modu i da se ponosno prošetaju u novim krpicama. Ali kako se menja moda, tako se menja i njihov ukus i stav po pitanju muškaraca. Na red su došli da u trendu budu i mršavi muškarci…

Prema poslednjim istraživanjima, alfa mužjaci (jaki i mišićavi muškaraci) moraće da ustupe mesto takozvanim beta mužjacima (mršavi i velikodušni muškarci), jer biće da su u poslednje vreme dame bacile oko na njih.

Zašto je to tako?

Naučnici objašnjavaju da u ovo ludo vreme, iako zatrpane brojnim obavezama, pripadnice nežnijeg pola i dalje teže za intimnošću i bliskošću sa nešto sigurnijim muškarcem, a ne sa takozvanim alfa mužjacima, koji za dame predstavljaju težak ulov i još teže zadržavanje.

Naime, uspon beta muškarca je počeo davno, još kada su naši preci živeli u velikim grupama u kojima su najdominantniji muškarci imali pristup većem broju žena, slično poput odnosa mužjaka i ženki u životinjskom carstvu. Tada su alfa mužjaci imali moć i veliku prednost nad ženama za razliku od beta mužjaka koji je morao očigledno da razvije druge metode kako bi došao do svoje partnerke. Beta mužjak se okreće samo jednoj ženi i njoj posvećuje pažnju, pronalazi joj hranu i vodi računa o njoj. To je navelo žene da više poštuju i vrednuju odanog, vernog i poštenog muškarca koji ujedno predstavlja i sjajan početak za zajedničku budućnost.

Dakle, u novo doba, prednost kod žena definitivno imaju mršavi muškarci, za sada. Međutim, kako «se tera moda» nije isključeno da će mačo frajeri opet stupiti na scenu, i to možda već sledećeg leta.

foto: publicdomainpictures