Screen Shot 2015 03 10 at 20.15.44

Urnebesni, tajni život superheroja

Šepure se u živopisnim kostimima, poznati su po svojoj plemenitosti i hrabrosti, osvajaju ženska srca širom sveta i bore se protiv loših momaka, superheroji su potrebni više nego ikada! Da li ste se zapitali čime se bave kada okače kostim o čiviluk? Duhovit odgovor na ovo pitanje je dao fotograf Edi Hardjo.

Talentovani fotograf iz Džakarte je  pomoću igračaka najpopularnijih superheroja pružio pogled u tajni život strip junaka sa nizom komičnih i zabavnih fotografija.

Uz malu pomoć lego kocki i igračaka, superheroji se pod palicom kreativnog fotografa nalaze u beskrajno komičnim situacijama, koje nam ne bi pale na pamet.

Kako bi uopšte nastala jedna nesvakidašnja fotografija, Edi je prvo postavljao kvalitetne figurice naših omiljenih junaka u najneobičnije poze, zatim bi ih fotografisao, da bi ih retuširao kako bi posmatraču izgledale što realnije.

Krajnji rezultat su fenomenalne fotografija na kojima su prikazani heroji u komičnim i moramo priznati, kompromitujućim pozama.

Ako niste znali da se i heroji šišaju, piške zajedno u grupi, udaraju po brzoj hrani i prave selfi, onda je ovo idealan trenutak da ih „uhvatite“ na delu!

Mi smo se oduševili originalnim fotografijama a verujemo da će i vama ulepšati dan!

foto:YouTube screenshot