Umesto WC šolje gvozdeni presto       

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Svake nedelje ekipa graditelja, umetnika i scenografa, poznata kao Super-Fans Builds, ispunjava želje ljubiteljima popularnih filmova, serija i stripova tako što im pravi kopije „slavnih filmskih relikvija“. Nedavno su imali neobičan i zahtevan projekat. Naručen je im toalet inspirisan popularnim serijalom „Igra prestola“.

WC školjka u obliku gvozdenog trona biće postavljena u jednom američkom kafiću. Svakako će to biti najposećenije mesto, jer svi žele da se makar jednom popnu na čuveni presto.

Super-Fans Builds do sada su napravili veliki broj kopija hobit kućica iz serijala „Gospodar prstenova“, namenjenih kućnim ljubimcima. Tu su još i roboti, igračke letelice, automobili, razne zombi maske…

Replika prestola je napravljena od gipsa i vešto obojena kako bi bila identična originalu. Svi kojima „prigusti“ mogu da se olakšaju na njemu i osete kako je to biti kralj Džofri! Mada, trebalo bi biti oprezan jer je tron napravljen od 250 ukrštenih mačeva! Nije preporučljiv onima kojima vole da piju, jer „ko se mača lati od njega i strada“!

„Valar Morgulis“ neka im bude na pameti!