šolja

Šolje sa repić drškama

Prva stvar koju čitav svet obavlja nakon ustajanja iz kreveta jeste pripremanje kafice. Pored toga što nam daje dodatnu energiju, uživanje u ukusu, može još da nam nabaci široki osmeh na lice ako kaficu popijemo iz šolje sa repić drškama! Pogledajte, neodoljive su!

Korin, poznata japanska prodavnica, smeštena u samom srcu Menhetna, prodaje divno dizajnirani pribor za ručavanje, a nedavno je u prodaju pustila set prekrasnih šolja, napravljenih od finog porcelana u kojem svaka šolja predstavlja određenu životinju.

Telo životinje predstavlja cela šolja, a drška je napravljena u vidu neodoljivih repića različitih životinja. Otuda i simpatičan naziv ovog seta – šolje sa repić drškama ili repić šolje.

Pa, tako može da se kupi šolja sa repićem veverice, mačke, srne, zeca, ježa. Umesto celog seta, omogućena je kupovina i pojedinače šolje, a cena je oko 20 američkih dolara.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Umesto pribora za konzumiranje napitaka, ova zanimljiva šolja može da vam posluži i u vidu dekoracije ali i stalka u kome ćete recimo držati mirisne sveće.

Kako god okrenete, jedno je sigurno, vlasnik šolje ne može, a da se ne nasmeje dok pije kafu ili čaj iz šolje držeći je za simpatičan repić.

foto: YouTube screenshot