Screen Shot 2015 02 03 at 19.38.04

Ruske bajke sa životinjama i princezama

Sigurni smo da ste u detinjstvu voleli posebne momente, kada su vam najdraži čitali bajke pred spavanje. Ušuškani, spokojni, razrogačenih očiju, upijali smo svaki detalj još uvek neispričane priče. Ruski fotograf Katerina Plotnikova je na misteriozni način napravila set predivnih fotografija savremene ruske bajke. Pogledajte.

Inspirisana bajkama iz čitavog sveta i uz veliku pomoć trenera za životinje, talentovana Katerina Plotnikova je uspela da stvori vizuelne bajke. Njene fotografije odišu inspiracijom i neverovatnom senzualnošću.

Fotografije su obavijene misterijom i određenim šarmom, a modeli devojaka koje imitiraju junakinje iz bajke odišu spokojom iako su radile sa opasnim životinjama.

Fotografije su realne i nisu obrađivane u Fotošopu, a obučene životinje koje su za ovu priliku poslužile kao model i bez kojih bajka ne bi bila bajka su bili medved, tigrovi, jeleni, zmije, slon, sove, lisice.

Njene fotografije na prvi pogled deluju tako jednostavno ali one su sve sem toga.

Zapanjujće, kreativne, fotografije lepih žena sa šumskim životinjama, talenovana Plotnikova se na sjajan način poigrala sa motivima iz bajki.

Nama se izuzetno dopada njena verzija i prikaz moderne bajke, koja fotografija je vas oduvala?

foto:YouTube screenshot