u slavu palim svemircima

U slavu palim svemircima

Ukrajinci podižu čudan spomenik

“Istina je negde tamo”, rekli bi iz Dosija X! Da li je Ukrajina baš to mesto “zločina”, istine, mesto susreta ratnika galaksija, mesto tajanstvenih sudara svetova i misterioznih poseta iz svemira? Kako javljaju svetske vesti, izgleda da se baš tamo, ipak, nešto vrlo čudno događalo…

Ljubitelji NLO-a i vanzemaljaca organizovali su se kako bi sprali svoju “globalnu, civilizacijsku savest”. Odlučili su da podignu spomenik palim letećim tanjirima! Oni smatraju da je veliki broj vanzemaljskih letelica, tokom hiljada godina, posećivalo našu planetu. Mnogi “mali zeleni” članove posade su izgubili živote u ovim pohodima na našu, plavu planetu. Ogroman broj vanzemaljaca je doživeo nesreću prilikom stupanja na zemaljsko tle, a mnogi su nastradali i pri samom pokušaju da ostvare bliske kontakte sa ljudima!

Smatra se da je i ukrajinska vojska srušila najmanje sedam letećih tanjira u periodu od 1997. godine. Naravno, ova vest nije potvrđena od vojske Ukrajine.

Ljubitelji NLO-a, smatraju da su vanzemaljci tragično izgubili svoje živote, te je časno i plemenito setiti se njihovih žrtava! Ni jedna naučna institucija nije zvanično potvrdila postojanje vanzemaljke civilizacije, ali to, ipak, ne ometa ideju o podizanju ovog bizarnog spomenika!

Autor ovog projekta je Aleksandar Nalisman, a spomenik će biti podignut u gradu Berdičevu.

Sa velikom pažnjom čeka se podizanje ovog spomenika. Kako će on izgledati, šta će predstavljati još uvek se ne zna. Ostaje pitanje da li će na otvaranju biti prisutan barem jedan predstavnik vanzemaljaca da položi venac!

Foto: publicdomainpictures