prva ljubav u stotoj
prva ljubav u stotoj

Prva ljubav u stotoj

Ko čeka, taj i dočeka

Da ljubav ne poznaje starosne granice i da se strpljenje isplati, dokazao nam je verenički par iz Britanije…

Čekao je na njeno „da” čitavih dvanaest godina. Njegova prva prava ljubav je iz svojih ličnih ubeđenja odlučila da ga drži u neizvesnosti toliko dugo vremena. Strpljiv i zaljubljen, gospodin Valker je nedavno dobio potvrdan odgovor od žene svog života, koja je od njega starija dest godina.

Mnogi su uporni u traganju i čekanju da se pojavi njihova srodna duša. Ne pristaju na kompromise. Tako su i dvoje zaljubljenih Britanaca čekali pravi momenat kako bi stali na ludi kamen. Nije retko da osoba bude oprezna i da pažljivo bira svog saputnika. Gospodin Valker je na sudbonosno da čekao čak 84 godine. Izabranica njegovog srca je gospođa Kristian koja ima 94 godine.

Verenik kaže da je strpljenje vredelo, jer pored sebe ima svoju istinsku ljubav. Sve ove godine nije uspeo da nađe onu pravu, a kada je u njegov život ušetala dest godina starija gospođa Kristian, sve se promenilo. Zaljubio se i rešio da strpljivo čeka njen odgovor na pitanje koje joj je postavio pre dvanaest godina, da li želi da se uda za njega.

Gospođa Kristian je ranije već bila u braku. Iako je godinama rastavljena od svog prvog muža, nije mogla tako lako da se preda drugome. Međutim, sada je odlučila da je pravo vreme da nastavi dalje i da svoje srce podari strpljivom gospodinu Valkeru.

Ljubav se ipak dešava kada joj se najmanje nadamo. Britanski par je to doživeo u svojoj stotoj godini, a svoju romansu će krunisati svadbom u septembru.