placeni ubica se zaljubio u svoju metu 287

Plaćeni ubica se zaljubio u svoju metu

Ljubav iz nehata

Da ljubav ne bira ni vreme ni mesto, potvrđuje nam i priča iz brazilske crne hronike. Plaćeni ubica se zaljubio u ženu koja je trebalo da bude njegova meta…

Prevarena žena Maria Simoes je unajmila plaćenog ubicu da oduzme život ljubavnici svoga muža. Platila mu je 345 funti, ali na njeno veliko iznenađenje, i po njenom mišljenju, bila je prevarena i po drugi put.

Plaćeni ubica, Karlos de Hesus se neočekivano zaljubio u svoju metu, Iranlides Arauho. Kao i svaka zaljubjena duša, i on je otvorio svoje srce i priznao sve ženi koju je na prvi pogled zavoleo. Karlos i Iranlindes su odlučili da zadrže novac i da isceniraju ubistvo kako Maria ne bi ništa posumljala.

Iranlindes je glumila žrtvu tako što je iscepala svoju majicu, a Karlos je namazo sos od paradajza po njenom telu. Fotografiju sa kečapom umesto krvi i sa mačetom između pazuha, ubica je odneo svom „poslodavcu”. Maria nije ništa posumljala do trenutka kada je, posle samo nekoliko dana, videla Iranlindes i Karlosa kako se ljube. To je gospođu Simoes veoma razljutilo, pa je otišla u policiju da se žali kako je prevarena.

Kako prenosi Dejli Miror, jedan od inspektora je rekao:”Za osam godina u policiji nikad nisam čuo ovako nešto.”

Brazilski golupčići, ubica i njegova nova ljubav, su optuženi za ucenu, a Maria za pretnje ubistvom.

Ova priča je još jedan dokaz da neka ljudska osećanja i osobine nemaju granice.