fbpx

Neviđeno autobusko stajalište

Kao iz mašte

Pripremila Tijana Janković

Autobusa nema, a mi lagano gubimo strpljenje. Međutim, dosadno čekanje na autobuskim stajalištima može da postane i doživljaj za prepričavanje, a o tome nam svedoče građani Los Anđelesa…

Minuti su kao sati, dok stojimo na stanici, pogotovu ako pokušavamo da na vreme stignemo do svog odredišta. Naporno čekanje autobusa za srećne korisnike javnog prevoza postalo je kao priča iz najluđih snova.

Kompanija koja se bavi bežičnim tehnologijama, Qualcomm, odlučila je da priredi pravo iznenađenje putnicima. Na autobuskoj stanici u Los Anđelesu instalirala je reklamni pano sa sloganom “Žuriš?”, koji poziva građane da pošalju potvrdnu poruku na ovo pitanje.

U dosadnom čekanju, mnogi su se odlučili da napišu potvrdan odgovor. U momentu nakon slanja poruke, dešava se neverovatna scena! Autobuska stanica postaje “mašina” koja ostvaruje snove.

Iznenada, po mladog muškarca dolazi zgodna devojka u kabrioletu. Drugog putnika iznenadila je dostava kafe, a one najmlađe nastup klovnova.

Pogledajte video koji prikazuje najneverovatniju autobusku stanicu, koja je postala “mašina” za ostvarivanje snova zahvaljujući bežičnoj tehnologiji:

Foto: YouTube