fbpx
LookerWeekly.com magazin

Memorijalno drvo kralju popa u Budimpešti

Kada je 2009. godine planetu obišla vest da je kralj popa napustio ovaj svet, fanovi su patili, kolege su mu odale poštu na mnogo načina jer je mnogima bio inspiracija a na poseban način od njega su se oprostili fanovi kod naših suseda. Otkrijte o čemu je reč.

U slučaju da se ovog proleća zateknete u prelepoj Budimpešti i pritom ste kao klinče uživali u pesmama Majkl Džeksona, pored brojnih znamenitosti, skoknite do hotela Kempinski jer se u praku preko puta ovog hotela nalazi posebno drvo koji je posvećeno Majklu Džeksonu. Na drvetu možete da ostavite poruku, pesmu, cvet i namenite istu poznatom kralju popa.

Tokom svojih poseta glavnoj prestonici Mađarske, Majkl Džekson je često boravio u hotelu Kempinski, koji je smešten u samom srcu grada, nedaleko od reke Dunav. Svaki put kada bi pevač bio u gradu, njegovi verni fanovi bi se okupljali ispred hotela u parku dovijajući se na sve načine da ukradu pogled pop zvezde. Kada je pre devet godina Majkl Džekson preminuo, njegovi fanovi su drvo koje se nalazi u parku, posvetili njemu. Drvo je ukrašeno njegovim fotografijama, cvećem, pesmama, citatima.

Na dan njegovog rođendana, ljubitelji njegove muzike se okupljaju u parku ispred drveta i izvode prefomanse i najpoznatije pokrete koji su bili karakteristični za Majkla Džeksona, naravno uz njegove pesme.

Dragana Beleuca

Dragana Beleuca rođena je 1983. godine u Beogradu. Novinarstvo i pozorišnu produkciju diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti. Ljubitelj je pisane reči, voli da čita kratke priče, fantastiku i horor. Radila je kao novinar-saradnik u ženskom magazinu Cosmopolitan.

Dragana se bavi pisanjem o očekivanjima današnje omladine, žestokim ljubavnim odnosima, seksu, putovanjima. Živi i radi (piše) u Beogradu.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.