izgubio ljubav a dobio milione

Izgubio ljubav, a dobio milione

Osvojio džek pot, dan nakon što ga je ostavila devojka

Mladi Amerikanac indijskog porekla, Sendap Sani Saj, dokazao je staru teoremu-ko nema sreće u ljubavi, ima u igrama na sreću!

Do skoro, dvadesetdvogodišnji Sendap, imao je mučan život. Otac mu se razboleo i umro, te je Sendap na sebe preuzeo brigu o porodici. Za ocem su ostali neisplaćeni računi, a porodična kuća mu je bila pod hipotekom. Napustio je studije kako  bi se zaposlio i izdržavao majku i sestre. Radio je i po dva posla.

Devojka sa kojom je bio u vezi iznenada ga je ostavila, te je raskid teško podneo. Kako bi ga utešila, njegova sestra je kupila „greb-greb” srećku koja mu je potpuno promenila život.

Ispostavilo se da je mladić dobio džek pot, koji je iznosio 61 milion dolara. Pošto je postojao još jedan srećan dobitnik, Sendap je dobio polovinu iznosa, odnosno, 30 miliona dolara!

Kako je sam izjavio, ove dobre vesti su mu promenile život i ublažile duševni bol zbog raskida. Deo novca će iskoristiti kako bi isplatio hipoteku na kuću, a ostatak će uložiti na školovanje. Iskreno se nada da ga devojka neće zvati da se pomire, sad, kad je bogat i slavan.

Foto: Salvatore Vuono @ FreeDigitalPhotos.net