hocu da budem barbi

Hoću da budem Barbi

Prvi put operisana sa 12 godina

Mališani omiljene idole obično vide u svojim roditeljima ili starijm sestrama ili braći, kao i u poznatim ličnostima i vrlo često ih oponašaju ili teže da budu barem slični poput svojih najmilijih. Međutim, izvesna Bruk iz Teksasa je od svojih roditelja izmolila svoju prvu plastičnu operaciju sa svega 12 godina kako bi ličila na popularnu Barbi lutku…

Njen san se zaista ostvario. Bruk Bejts je toliko želela da izgleda poput najpoznatije lutke za devojčice Barbi, da je od svojih roditelja zatražila da ide na plastičnu operaciju kako bi napravilu potrebnu korekciju i ličila na Barbi. Jednom prilikom je izjavila da će da se ubije ako joj roditelji ne dopuste da ide pod nož, kako bi izgledala poput svoje Barbi lutke i tako je sve počelo.

LookerWeekly magazin Slobodna zona 2023 baner

Za nevericu je činjenica da su joj roditelji izašli u susret i dopustili da obavi prvu plastičnu operaciju sa svega 12 godina! Tako da je Bruk zvanično i postala prva devojčica na svetu koja je išla na kozmetičku operaciju i doterivanje, kako bi njen struk bio poput Barbi i podvrgla se liposukciji zarad lepšeg izgleda. Posle pet godina je ugradila silikonske grudi i doterala usne. Dalje korekcije su zahtevale isisavanje sala sa ruku i nogu kako bi lzgledale poput Barbi. Njeno ulepšavanje je roditelje koštalo skoro 50 000 dolara, ali oni kažu da ne žale ni dolar, jer im je najbitnije da njihova mezimica bude zadovoljna svojim izgledom.

Bruk, koja sada ima 17 godina, svaki dan ide na kvarcovanje, jednom mesečno na blajhanje, i daje hiljade još na ulepšavanje po kozmetičkim salonima. Naravno, Bruk je na strogim dijetima kako bi održala liniju i njena okolina je zove Barbi Bruk i ne obazire se previše na komentare kako je veoma rano uništila sebi život. Bitno da je ona postala prava pravcata lukta!