fale samo del boj i rodni 282

Fale samo Del Boj i Rodni

U domu braće Troter!

Nema tog zaljubljenika u „Mućke” koji se bar jednom u životu nije zarekao da će posetiti Pekam, naučiti „ cockney” i popiti pivo u Raginoj Glavi! Mnogima je Del Bojeva uzrečica „Lovely Jubbly”, postala omiljena poštapalica. Vest koja nam je ovih dana stigla iz Londona nas je sve razveselila.

Ove godine, kultna britanska serija „Mućke” proslavlja 30 rođendan. Prva epizoda snimljena je daleke 1981.godine, a poslednja deset godina kasnije. Proglašena je za najbolju humorističku seriju svih vremena. Gledali su je i voleli milioni ljudi od Britanije, Jugoslavije do Pakistana.

Povodom jubileja, britanska televizijska kuća „Gold”, došla je na genijalnu ideju. Napravljena je potpuno verna replika doma Troterovih. Naravno, stan je u Pekamu. Raspored u prostoriji i nameštaj su potpuno autentični, čak su korišćeni i originalni eksponati sa snimanja. Ni najveći poznavaoci serije ne mogu da pronađu najmanju grešku u rekonstrukciji stana. Tu su: video rekorder, bar sa „pinakoladom”, sex-lutka na naduvavanje, Del Bojev telefon, pokvaren televizor… Ništa nije izostalo. Čini se da samo fale Rodni i Del i „Mućke”, in lajv, mogu da počnu.

Ovaj stan moguće je iznajmiti za samo 18 funti po danu. Ogromna je zainteresovanost širom sveta. Britancima je ovo izuzetno pristupačna cena, a mnogi kažu da bi dali i mnogo više novca, da makar, i na trenutak, budu deo ove legende.

U reklami za iznajmljivanje stana pojavljuju se fenomenalni likovi, Bojsi i Marlin.

Foto: publicdomainpictures