duhovi

Duhovi na prodaju

Neobična aukcija

Neko je spomenuo duhove? Ne morate da zovete isterivače duhova da se pozabave ovim problemom, ovi duhovi su već zarobljeni u boci i pušteni su u prodaju. Tačnije, na internetu je održana aukcija i duhovi su našli novog vlasnika…

 Na neobičnoj aukciji koja je postavljena na internetu, dva duha u boci prodata su za oko hiljadu ipo evra anonimnom kupcu.

Dva duha, koja se nalaze u svojim zasebnim bocama, našla su svoj novi dom. Njih je na prodaju stavila izvesna Evi Vudbari sa Novog Zelanda, navode izvori. Gospođa Vudbari je svima objasnila da su duhovi uhvaćeni za vreme egzorcizma koji se obavljen u njenoj vlastitoj kući i da su se posle „hvatanja” ove napasti stavile u zasebne boce. Dalji postupak je zahtevao da se boce sa duhovima spuste u svetu vodicu, jer se na taj način oslobađa moć duhova. Tako da nema bojazni da se utvare oslobode iz boce, jedino ako budući vlasnik bude nespretan, pa razbije bocu. A ko su duhovi?

U jednoj boci se nalazi duh muškarca koji je živeo u prošlom veku dvadesetih godina, dok se u drugoj boci nalazi duh jedne nemirne devojčice. Gospođa Vudbari ne zna kako se zatekao duh muškarca u njenoj kući, a za duh devojčice tvrdi da se pojavio dok su ona i njene prijateljice prizivale duhove zabave radi. Čak oko dvesta hiljada radoznalih duša je posetilo ovu krajnje neobičnu aukciju, a neki su bili šaljivo raspoloženi, pa su ostavljali komentare kako skoro svaki čovek na planeti ima svog duha u boci, a on se zove Johnnie Walker.

Bilo kako bilo, dok jedni snimaju filmove na temu duhova, drugi pišu knjige,dok ih neki poput gospođe Vudbari prodaju. Jedno je sigurno – duhovi su na ceni i može baš lepo da se zaradi na njima.

Foto: publicdomainpictures