lopov iz restorana
lopov iz restorana

Lopov iz restorana

Darvinove nagrade

Tenesi, 1992. godina

Jedan restoran u Nešvilu opšte je poznat u muzičkom svetu, ne samo po dobroj hrani, već i po velikom broju zvezda koje u njega dolaze. Nije neobično da se ispred restorana formira dugačak red onih koji čekaju da doručuju i usput vide neku zvezdu kantri muzike koja unutra obeduje.

Možda će čovek koji je tema ove priče u našem pamćenju boraviti duže nego karijere prosečnih kantri pevača.

Izgleda da je jedan od zaposlenih u restoranu, primetivši kako lokal dobro radi, pomislio kako bi bilo dobro da ga opljačka. Jednog jutra, popeo se na krov i došao do dimnjaka koji vodi do roštilja. Nakon ispitivanja situacije, prestupnik je shvatio da kroz uzani prolaz ne može da prođe obučen. Eh, sve bi bilo lakše da nije toliko puta, baš u tom restoranu, besplatno doručkovao! Samo da je nekoliko milimetara mršaviji! Odlučio je da smanji svoj obim tako što će se skinuti, pa je tako nag skliznuo niz dimnjak.

To je bila njegova poslednja stvar koju je uradio za života!

Možete da zamislite iznenađenje osoblja koje je tog jutra otvorilo restoran. Dok su se spremali da doručkuju, bili su zaprepašćeni kada su videli kako par golih nogu visi nekoliko centimetara iznad roštilja. Šta se dogodilo našem negativcu?

Izgleda da je dimnjak bio toliko tesan da nije bilo mesta za grešku. Dok se spuštao kroz uzani otvor skliznuo je i ruka mu se zaglavila ispod brade. Nesretnik se ugušio sopstvenom glupošću i to u sred dimnjaka!

Priču potvrdio: WSMW TV

Foto: Tijana Janković