guitar pee i svirate kao kelpton

Guitar Pee i svirate kao Klepton

Milozvučni pisoari!

Brazilci su se genijalno dosetili kako da zabave svoje mušterije u kafićima širom Sao Paola. Animirali su mušterije da baš kod njih dolaze na ispijanje pića i „otakanje” istog! Napravili su interaktivne pisoare sa ugrađenim gitarama, koje zvuče poput pravih instrumenata dok preko njih muškarci vrše „male nužde”! Boravak u toaletu nikad nije bio zabavniji!

Vođena sloganom „Muzika-mi znamo da je svuda oko nas!”, kompanija Bilbord Brazil, osmislila je jedinstveni muzički pisoar. On  je eletričnim putem spojen sa pojačalom i vratom improvizovane gitare, koja svira dok se po njoj urinira!

Zahvaljujući poljima smeštenim u pisoaru, koji su spojeni sa žicama, dobijaju se tonovi adekvatni onima na električnoj gitari. Svako pogođeno polje proizvodi određeni ton. Samo od količine tečnosti koja se izbaci iz tela zavisi koliko dugo ćete biti „gitarista”! Kada „odsvirate” vašu kompoziciju i pustite vodu, vaša melodija ostaje snimljena, a vi je možete preuzeti na sajtu „Guitar Pee” i tako je sačuvati od zaborava.

Genijalci koji su osmislili ove milozvučne pisoare, kažu i da se i sama higijena toaleta popravila u kafićima. Ma koliko bili pijani gosti, svi se veoma trude da odsviraju nešto poput Kleptona ili Sleša, te pogađaju pravo u rupu! Prodaja piva je naglo porasla, kafedžije prezadovoljne, a gosti veseli!

U najavi je i nova  „melodična” šolja! Nov projekat namenjen ženama, mada se još uvek ne zna, da li će žubor proizvoditi melodiju nalik onoj na klaviru, violončelu ili harmonici?!

foto: publicdomainpictures