Poster koji se ljubi sa vama

Poljubite se sa svojim omiljenim glumcem

Kada ste tinejdžer, obožavate postere i zaljubljujete se u poznate ličnosti. Želite da ih poljubite, ali poster ne uzvraća. Japanci su, uz pomoć nove tehnologije, to promenili – pogledajte kako izgleda poster koji se ljubi sa fanovima…

Čak i ako već duže vreme niste tinejdžer, sasvim je moguće da se i dan-danas zapitate kao li se ljubi vaš omiljeni glumac. Holivud jeste daleko, ali Japance to nije obeshrabrilo. Uz pomoć nove tehnologije, oni fanovima dovode omiljenu zvezdu putem poster koji se ljubi.

Ovaj savremeni poster je ustvari ekran na kome se živahno osmehuje zvezda iz šou biznisa. Kada prođete pored nje, ona se smeška, a kad odlazite, ona se zarumeni. Ukoliko poželite da je poljubite, ona će vam uzvratiti.

Japanski kreatori interaktivnog postera veruju da će ovaj proizvod naći različitu primenu na tržištu. Kako bi ga učinili što realnijim planiraju da ubace mirise, koje bi ispuštao kada ste mu u blizini. Još jedna od opcija bi bila da vam diskretno dobaci “volim te”, dok ste u prolazu.

Poster za ljubljenje je neobičan, a samim tim i interesantan. Koliko će osoba želeti da se ljubim sa virtuelnim zvezdama, videćemo. Ovaj proizvod pokazuje šta je sve moguće ostvariti uz primenu savremene tehnologije. Možda će se za njega ponajviše zainteresovate marketinške kuće.

Interaktivni poster biće dostupan i na tabletima i mobilnim telefonima.