Sony SHAKE X70D fotografija 2

Bolja žurka uz novi Sony audio sistem!

Kompanija Sony je predstavila nove audio sisteme velike snage MHC-V50D, SHAKE-X30D i SHAKE-X70D, koji pokreću žurku u svakoj prostoriji. Ekskluzivna Sony tehnologija Smart High Power i Mica membrane zvučnika odgovorni su za izuzetan kvalitet zvuka bez obzira na sadržaj, dok će raznobojna rasveta, režim za karaoke, komande pokretima i DJ efekti učiniti vašu zabavu još atraktivnijom. Takođe, novi modeli omogućavaju povezivanje sa telefonom, kao i bežičnu konekciju preko Bluetooth i one-touch NFC tehnologije.

Kompaktni V50D za celovečernji provod

Sony MHC V50D fotografija 1

Uz model MHC-V50D sa Smart High Power tehnologijom osmišljenom da poveća zvučni pritisak, uživaćete u moćnom basu sa uvećanog izlaza i zvučnika sa savijenim levkom. Mica membrana proizvedena od MRC vlakana (Mica Reinforced Cellular) pruža zvučniku čvrstinu i oblik koji ostaje stabilan čak i pri pomeranju usled visokog pritiska i brzine, pa vam omogućava da pojačate bas bez bojazni od negativnog uticaja na kvalitet zvuka.

Aplikacija Fiestable nudi kontrolu nad rasvetom zvučnika i svetlosnim efektima koji se mogu sinhronizovati sa ritmom muzike, dok funkcije poput puštanja muzike, DJ efekata, semplera i osvetljenja možete jednostavno kontrolisati pokretima ruke (Motion Control). Na raspolaganju je i panel na dodir sa praktičnim pozadinskim osvetljenjem koji možete koristiti u bilo koje doba dana i noći.

Uz dvostruki ulaz za mikrofone, eho i fader efekte, bićete odmah spremni za karaoke, a kako biste videli tekst pesama, dovoljno je da povežete televizor preko HDMI kabla i možete direktno da puštate karaoke DVD-ove sa ugrađenog plejera.

Model V50D odlikuje kompaktni dizajn u jednoj kutiji, zahvaljujući kojem možete preneti zvučnik u bilo koju prostoriju u domu, ili napolje pomoću praktične ručke. Za bežično povezivanje sa mobilnim telefonom i tabletom, na raspolaganju su Bluetooth i one-touch NFC konekcije koje, zahvaljujući Sony LDAC tehnologiji, obezbeđuju isti kvalitet zvuka bez smetnji kablova.

Na sledećoj strani upoznajte X30D i X70D