moderno grejanje

Moderno grejanje

Ista tehnologija i greje i hladi

Kada dođe hladno vreme, jedva čekamo da se ugrejemo u našem stanu. Za to nam uglavnom posluže razne grejalice, kaloriferi, a ponekad i klima. Sve navedeno se ne može porediti sa poslednjim proizvodom koji nam predstavlja britanska kompanija Dyson Ltd…

Svoju patentiranu Air MultiplierTM tehnologiju, ova kompanija je ponovo iskoristila na najbolji način. Ovog puta, ova tehnologija služi da najbrže i najbolje zagreje vašu prostoriju. Za razliku od konvencionalnih grejača, sa Dyson HotTM grejanje prostora neće biti parcijalno i ne morate brinuti o mirisu zapaljenjene prašine.

Ukoliko ste do sada brinuli o bezbednosti vašeg doma, da postoji mogućnost da grejalica izazove požar u vašem domu, sa Dyson HotTMgrejačem imate jednu brigu manje. Ovaj grejač ima veoma malu površinsku temperaturu i pritom se usled prevrtanja, automatski isključuje.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Kao dodatak ovoj visokoj tehnologiji, dobijate i daljinski upravljač koji je posebno dizajniran da se uklopi u celokupan dizajn grejača. Mesto za odlaganje ovog upravljača je upravo na grejaču i zahvaljujući namagnetisanom kućištu, ostaće na njemu.

Na ovom proizvodu je radilo čak 22 inženjera, uključujući eksperte u oblasti termodinamike i mehanike fluida. To samo potvrđuje o kakvom uređaju se radi. Naravno, iz ovoga proizilazi i cena koja nije mala i iznosi simboličnih 399.99 američkih dolara.