iPhone 7 spreman za rezervacije

iPhone 7 stiže u četvrtak u Srbiju

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Najtraženiji telefon na svetu dostupan za rezervacije, a u prodaji od 14. oktobra.

iStyle Apple Premium Reseller prodavnice u Tržnom Centru Ušće i Tržnom Centru Delta City u Beogradu, kao i iStyle Apple Premium Reseller Web prodavnica počele su da primaju rezervacije za nove iPhone 7 telefone koji zvanično dolaze u Srbiju 14. oktobra 2016.

Tačno u ponoć posetioci Tržnog Centra Ušće u Beogradu moći će da isprobaju sve mogućnosti novih iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona, kao i da ih kupe po preporučenim maloprodajnim cenama za Srbiju.

Potencijalnim kupcima novi iPhone 7 telefoni biće dostupni u svim raspoloživim verzijama, bojama i kapacitetima, uključujući i veoma popularni iPhone 7 Jet Black telefon u oba dostupna kapaciteta (od 128GB i 256GB). Kao i za sve prethodne generacije iPhone telefona, tako i za iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefone iStyle Apple Premium Reseller pruža kompletnu tehiničku podršku i asistenciju prilikom aktivacije kupljenog telefona. U okviru iStyle lanca prodavnica posluje i autorizovani servis.

Apple je sa iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefonima promenio percepciju savršenih pametnih telefona i ponovo nametnuo trend u komunikaciji i zabavi u pokretu koji menja navike korisnika – na bolje. Jedinstven dizajn, lakoća korišćenja i savršen spoj odabranog hardvera i softvera čine iPhone 7 telefone apsolutno posebnom i neodoljivom.

Kupci širom planete posebno su oduševljeni novim iPhone 7 Jet Black telefonom koji su proglasili i za najlepši iPhone telefon ikada kreiran. Nova generacija iPhone 7 telefona pored hardverske i softverske superiornosti donosi i značajno dužu autonomiju baterije, brži i fluidniji rad, kao i preko 200 novih funkcija kroz novo iOS 10 okruženje.

Oficijalni početak prodaje iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona u Srbiji podržan je od strane Apple-a i najavljen za 14. oktobar 2016. godine.

Primerak iPhone 7 i iPhone 7 Plus telefona možete rezervisati na ovom link-u.